dissabte, 21 de gener del 2017

WEDO.

Hola estimats alumnes,
Us deixo els dos enllaços dels components per a fer funcionar correctament el LEGO WEDO.

El primer es tracta d'un pluguin o connector per a Scratch 2 que permet que es pugui controlar el Wedo des del vostre ordinador mitjançant el bluetooth i el mateix Scratch. Ocupa molt poquet. Molts de vosaltres ja el vau poder instal·lar a classe. Heu d'acceptar tot. A l'ordinador us apareixeran un o dos logos amb la S d'Scratch. No cal picar a sobre d'ells. Quan treballem a classe només haurem d'anar a l'Scratch com sempre i anar a: pestanya Blocs, activar Wedo i llavors automàticament ja funcionaran i us preguntarà si voleu connectar amb bluetooth.


https://scratch.mit.edu/wedo



El segon, es tracta d'una aplicació sencera de LEGO amb vídeos, instruccions de muntatge i un petit programa de blocs per poder fer servir el WEDO des d'aquesta plataforma. Seria com les instruccions en digital d'un joc LEGO. D'aquí podrem treure idees o muntar robots idèntics als que proposen.

A classe l'altre dia només alguns els van poder descarregar (per manca de temps). Per instal·lar-ho heu d'anar a obtenir aplicació (o descarregar), i després igual s'obrirà la botiga de compres de Microsoft i heu d'iniciar, d'acceptar i permetre tot. Al final sortirà un text titulat EUNA que heu d'acceptar i ja ho tindreu.   (Aquest programa ocupa una mica, així que us recomano que, si podeu, l'instal·leu a la partició D:  del vostre ordinador).

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh6gs8s
 



Aquí teniu alguns exemples del que podreu veure un cop estigui aquest programa instal·lat. 


Espero que ho pugueu fer. Però no patiu si teniu problemes. Ho podem acabar de fer a classe i, recordeu, que com treballarem en grups cooperatius, amb un ordinador per grup tindrem prou.   Aquest és un programa que ha sortit del forn aquest mes per a windows.  Així que, a més de divertir-nos, serem gairebé de les primeres escoles a fer-ho servir.
 

Salutacions.
Manel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada